En mobilhållare till bilen

Idag körde jag till jobbet väldigt tidigt på morgonen. Det är skönt att komma iväg innan det blir mycket trafik och köer på vägarna.
Halvvägs till jobbet upptäckte jag att det behövdes fyllas på med bensin i bilen. Svängde in vid första bensinmacken jag såg och stannade till för att tanka bilen. Dessvärre ville inte betalmaskinen vid bensinpumpen acceptera mitt Mastercard och efter ett par försök fick jag åka vidare till nästa mack. Även vid nästa bensinstation var det problem när jag försökte betala med mitt betalkort vid bensinpumpen. Jag gick in i butiken vid macken och fick veta att bankerna för tillfället hade problem med betalningar. Till slut löste personalen i butiken så jag fick tanka och jag kunde lite gladare åka vidare mot jobbet.

Jag har en mobilhållare till bilen, det är riktigt smidigt när man åker bil. När jag åker bil försöker jag komma ihåg att ladda upp min mobiltelefon via en USA-kabel i bilen. När jag kopplar in min Iphone till bilens system dyker det upp en spegling av mobilens display och jag kan välja att spela upp program från telefonen i bilens multimediasystem. Jag brukar lyssna på Spotify och DR. DR är en dansk radiokanal.

Väl framme vid kontoret stannade jag till och tjatade med Per på parkeringen. Han var på väg ut på ett kundmöte, men jag hann få en kik på hans nya bil. Lite kul att han hade skaffat en mobilhållare till bilen. Han hade en liknande modell på mobilhållare som jag har i min bil.

Efter jobbet idag ska Per åka till Värmland för att se Svenska Rallyt. Tydligen ska det vara en riktig folkfest med mycket events. Blev lite sugen att åka dit någon gång. Värmland är ett trivsamt ställe, speciellt Karlstad med alla sina restauranger, krogar och trevliga människor.