En bra verkstad för MC i Borås

När det är bra väder drar jag gärna ut på vägarna med min MC. Hojen har stått i ett garage under flera månader och nu är det äntligen dags att släppa ut den på vägarna. Innan jag ger mig ut och kör ska jag dock lämna in den på service. Det är något med motorn som inte är okej, så jag vill gärna att ett proffs ser över hojen.

MC Team 1 är en verkstad som ligger i Borås. Jag känner till företaget sen flera år tillbaks, då min polare ofta lämnar in sin MC där när det är dags för service av hojen. Du kan gå in och läsa mer om företaget på https://mcteam1.se. På hemsidan finns öppettider, kontaktuppgifter och mer information om deras verkstad och service.

När det blir varmare utomhus på våren försöker jag ge mig ut och fiska makrill i havet. Färsk makrill är bland det godaste jag vet. När jag tillagar fisken blir det ofta färsk potatis och kall romsås som avnjuts. Jag har en motorbåt nere vid marinan i Fiskebäck. Det tar bara ett par minuter med båten så är man ute på havet och kan starta igång fiskandet. Har ett par favoritställen där jag stannar till och fiskar ofta, dessa ställen brukar vara fulla av pigga makrillar.

Båten jag äger är en Ryds med en motor på 15 hästkrafter. Båten är 5 meter lång och det brukar vara okej att ha med 3-4 personer när man sticker ut och fiskar. Självklart har jag alltid med en flytväst när jag ger mig ut på havet. Sjösäkerhet är A och O för mig.

Inför nästa vinter ska jag kolla upp en vinterförvaring till min motorcykel. MCteam1.se kan tydligen fixa vinterförvaring, så jag ska ringa upp och snacka med dem lite senare idag.