Behöver en momentnyckel för att laga min Ford Mustang

Den allra första Ford Mustang var en vit cabriolet med svart inredning rullade ur fabriken i Dearborn, Michigan den 9 mars 1964. Ford visade upp bilen för första gången på  Världsutställningen i New York den 17 april 1964. Lanseringen av Mustang gick riktigt, riktigt bra och anses än idag vara en av de mest lyckade i bilindustrins historia. Den ursprungliga bilen, som togs fram under  av Lee Iacocca, gav inspiration till termen Pony Car: En lätt, fyrsitsig bil med två dörrar och  med framtoning av det sportigare laget, till detta en god prestanda kombinerat med ett överkomligt pris.

I helgen ska jag laga min egna gamla Ford Mustang, jag har köpt in lite delar från SwedenMutang.com så jag är väl förbered dock så saknar jag det viktigaste en momentnyckel, jag har vill en lika dan momentnyckel som Torctech har, dom vet jag är ruskigt bra. Problemet är att dom är rätt dyra, men det kanske går att hyra eller låna en över helgen. Jag behöver inte momentnyckeln så ofta så jag behöver köpa en.

Nu är det snart helg och då ska jag förutom att laga min Mustang ta ett par rediga stänkare med mina kamrater. Hade gott alla!

Kommentera